Rahoituksen hakeminen

Hakemus Annikki Brander-Pitkäsen ja Yrjö A. Pitkäsen säätiölle

Rahoitusta voidaan hakea säätiön asiamiehelle osoitetulla hakemuksella. Hakuaika on kaksi kertaa vuodessa. Hakuajat päättyvät 31.3. ja 30.9.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi haettava rahamäärä ja käyttötarkoitus. Hakemuksessa on perusteltava, miten hanke tukee Tuusniemen nykykulttuurin, perinteen ja/tai luonnonympäristön kehittämistä.

Voit täyttää hakemuksen oheisella lomakkeella. Kun lähetät hakemuksen, sinulle tulee siitä kopio sähköpostitse. Jos viestiä ei näy sähköpostissa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, kannattaa tarkistaa roskapostikansio.

Vaihtoehtoisesti voit myös tulostaa hakemuslomakkeen Hakulomake2 (doc) ja lähettää sen säätiön asiamiehelle sähköpostilla osoitteeseen tenhunen.tenhunen@gmail.com tai kirjepostina osoitteeseen Annikki Brander-Pitkäsen ja Yrjö A. Pitkäsen säätiö, c/o Pekka Tenhunen, Koivulahdentie 176, 71210 Tuusjärvi.

Avustuksen saajalla on raportointivelvollisuus avustuksen käytöstä. Raportti on toimitettava säätiön asiamiehelle puolen vuoden kuluessa hankkeen päättymisestä.

Vuosittain myönnetyt avustukset ovat olleet keskimäärin 500-1 000 euroa hakijaa kohden.

Hakemuslomake